De omgeving

B&B Molenheide ligt in een gebied met veel fiets- en wandelmogelijkheden.

Eropuit

Fietsen of wandelen, van de natuur genieten of juist graag door een dorpje wandelen? In de omgeving van B&B Molenheide is het allemaal te vinden.

Stiphoutse bossen

De Stiphoutse bossen met de natuurgebieden Geeneindse heide en Papenvoortse heide liggen op loopafstand. U kunt hier prachtige wandelingen maken en er lopen diverse fietsroutes doorheen.

Lieshout

Het dorp Lieshout ligt op fiets- (of loop)afstand. De Bavariafabriek is in dit dorp de grootste werkgever. U kunt hier een brouwerijtour maken die eindigt in het brouwerijcafé.

Helmond

Ook het centrum van Helmond ligt vlakbij (10 km). In Helmond vindt u onder andere de Cacaofabriek. Deze fabriek is omgetoverd tot een culturele hotspot met wisselende exposities.

Nuenen

Het dorp Nuenen ligt op een paar kilometer afstand. Hier vindt u alle historische plekken waar ooit Vincent van Gogh schilderde. Het museum Vincentre geeft u een uitgebreid beeld van zijn leven en werk. Nuenen heeft veel gezellige restaurantjes en terrassen. Er is voor elk wat wils vanaf een eetcafé tot een 2-sterrenrestaurant De Lindehof.

Eindhoven

Het centrum van Eindhoven ligt op 13 km afstand. Hier vindt u onder andere het populaire StrijpS waarin de oude Philipsgebouwen allerlei nieuwe activiteiten zijn gehuisvest. Het Evoluon heeft wisselende exposities veelal gericht op techniek in de toekomst en in het verleden. De stad heeft veel te bieden op het gebied van theater, winkelen en horeca.

Fiets- en wandelroutes

Bekijk hieronder via de link van “Het Land van de Peel” de verschillende fiets- en wandelroutes in de omgeving.
Ook is hier nog meer informatie te vinden over de omgeving. Natuurlijk over de natuur, maar ook over verschillende evenementen, interessante musea, lekker eten, winkelen en actieve dagjes uit.

Ook in deze omgeving verblijven? ​

Reserveer dan via de button hiernaast.